Главная » 2014 » Июнь » 22 » Яким повинен бути дипломний проект
20:08
Яким повинен бути дипломний проект
Дипломний проект повинен обов'язково знаходитися в окремій папці. Крім самої роботи в ньому повинні в обов'язковому порядку знаходитися відгуки наукового керівника і рецензента, анотація до диплома російською мовою (можливо - російською та англійською). Також повинен бути прикладений весь ілюстративний матеріал.

На титульному аркуші дипломної роботи необхідно вказати повну назву навчального закладу, факультету, випускаючої кафедри. У центрі повинна бути прописана тема проекту.
Титульний аркуш повинен мати підпис, тобто на ньому мають бути правильно вказані ваші ПІБ та ПІБ вашого керівника. Дата на титульному аркуші не ставиться, пишеться назва міста та рік.
Основна частина повинна бути розбита на глави, параграфи і пункти. Кожен параграф обов'язково повинен мати свій висновок.
Диплом не може містити невідомих іншомовних слів - це може вплинути на оцінку дипломного проекту.
При необхідності, посилаючись на іноземні вирази, поряд у дужках пишеться переклад та мова, на якій написаний вислів.
Вся робота не повинна містити граматичних помилок, зобов'язана дотримуватися певної стилістики і бути акуратною. Роботи, що містять багато граматичних і орфографічних помилок, можуть бути не допущені до захисту.
Вся дипломна робота повинна бути логічно пов'язаною і містити практичні рекомендації щодо застосування результатів, отриманих у ході дослідження, включати при необхідності додатки. Це має бути продемонстровано на захисті диплома.
Список використаної в роботі літератури не може бути менше 30 назв.
Роздатковий матеріал повинен бути підготовлений відповідним чином.
Категория: Новости сайта | Просмотров: 816 | Добавил: Lisa | Рейтинг: 0.0/0