Главная » 2014 » Июнь » 22 » План курсової роботи
19:40
План курсової роботи
План виконання курсової роботи важливий.
Правильно виконаний і продуманий план допомагає економити час. План курсової роботи допомагає систематизувати знання в області написання курсової роботи і розкласти все по поличках.

Для початку, необхідно визначитися з тематикою курсової роботи. Вибравши відповідну тему, сформулювавши мету і завдання курсової, ознайомтеся з колом питань, які ви будете освітлювати.

До речі, існує два види курсових: з практикою і без неї - це теж слід врахувати. Якщо вам пощастить, і ваша курсова буде без практики, то весь ваш план обмежитися темою і пошуком потрібної літератури.

Практичну частину доведеться писати самому, вимоги до її написання повинні надати на кафедрі.

Складання плану роботи допоможе швидко орієнтуватися в матеріалах, а так само дасть напрямок подальших дій. Дійсно, це лише допоміжна частина роботи, яку ви зможете коректувати протягом усього процесу написання. До того ж, правильно складений робочий план, зрештою, перетвориться на зміст роботи.

Напишіть всі питання в тезах, ідеї, що стосуються роботи, і продумайте, не залишилося якихось аспектів, що не увійшли до створеного плану. Якщо ваш план повністю закінчений, сміливо беріться за написання курсової роботи.
 
Категория: Новости сайта | Просмотров: 775 | Добавил: Lisa | Рейтинг: 0.0/0